Vylepšená grafika a nový obsah For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vylepšená grafika a nový obsah For Honor

Vylepšená grafika a nový obsah For Honor

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 10. 2018 12:54 16
Reklama

For Honor je jednou z her, které se po vydání možná nemohly pochlubit bůhvíjak vybroušeným obsahem, ale postupem času jí autoři vylepšovali k nepoznání. I když by se mohlo zdát, že po mnoha úpravách už si vývojáři dostatečně napravili pověst, největší update hru teprve čeká.

Rozšíření s názvem Marching Fire přinese za cenu 30 dolarů spoustu obsahu, ale i dalších vylepšení. Vydání expanze bude totiž doprovázet obsáhlý patch, který do hry přidá 4v4 PVP Breach Mode a výrazně změní grafickou stránku hry. Grafická vylepšení se týkají zvýšení kvality textur, což se projeví nejen v ostrosti jejich zobrazení, ale vývojářům se podařilo docílit i lepší vykreslovací vzdálenosti. Další vizuální změnou bude realističtější nasvícení a vylepšení se dočká i obloha a mraky. Tyto novinky budou pro všechny zdarma.

Placená část rozšíření přidá do hry novou frakci se čtyřmi hrdiny, a především zbrusu nový Arcade mód. V novém režimu pro jednoho nebo dva online kooperující hráče budou hrdinové získávat odměny z neustále nových soubojů, které půjde využívat i v multiplayeru. Arcade mód slibuje nekonečnou znovuhratelnost a láká na vyzkoušení nových hrdinů předtím, než se s nimi pustíte do křížku s reálnými soupeři. Kromě pravidelných eventů fanoušky jistě potěší i fakt, že pro přístup do Arcade módu stačí, aby expanzi vlastnil pouze jeden ze spoluhráčů.

Rozšíření Marching Fire vychází 16. října na PC, PS4 i Xbox One. Pro ostatní, kteří si expanzi nepořídí, si vývojáři přichystali alespoň možnost koupit si jednotlivé hrdiny za herní měnu o dva týdny později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama