Xbox One obdržel říjnovou aktualizaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One obdržel říjnovou aktualizaci

Xbox One obdržel říjnovou aktualizaci

Ferdys

Ferdys

12. 10. 2018 08:20 2
Reklama

Xbox One se včera dočkal říjnového updatu. Mezi největší novinky patří nové možnosti úpravy avatarů a zapínání systému pomocí Alexy a Cortany. Hráčův avatar se objeví napříč celým systémem. Bude k vidění u profilu uživatele, jako obrázek hráče nebo u profilových stránek pro toho, kdo si zvolí být viděn jako avatar.

Můžeme se těšit na obchod, kde si budeme moci zakoupit licencované úpravy z různých her. Nový obsah by měl každým měsícem narůstat. Kdo je ovšem spokojený se stávající podobou, není ke změně avatara nijak nucen.

Druhou novinkou je hlasové ovládání skrze systémy Alexa nebo Cortana. Mezi základní příkazy patří zapnutí a vypnutí systému, úprava hlasitosti, spouštění her a aplikací, zahájení a ukončení vysílání, zachycení screenshotu a další. Xbox při příležitosti updatu připravil akci, a pro ty kdo si objednají odpovídající bundle přes Amazon z USA, čeká zařízení Echo Dot zdarma. Nabídka platí do vyprodání zásob.

Poslední větší novinkou je podpora vysílání technologií Dolby Vision HDR video. Tato technologie pomáhá vybraným televizím vylepšit systém HDR. Vyzkoušet si ji můžete skrz nastavení obrazu a zvuku. Tuto možnost ovšem nemají majitelé základního Xboxu, ale pouze verzí Xbox One S a Xbox One X.

A jako poslední tady máme pět nových jazyků pro hlasovou zpětnou vazbu toho co se děje na obrazovce. Jedná se o polštinu, španělštinu, portugalštinu, švédštinu, holandštinu a australskou angličtinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama