V listopadu vyjde mobilní Assassin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V listopadu vyjde mobilní Assassin

V listopadu vyjde mobilní Assassin

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 10. 2018 09:48
Reklama

Letošní díl série Assassin’s Creed se náramně povedl a nové směřování k RPG žánru mu svědčí. Pokud svého assassinování pořád nemáte dost a rádi byste se mu věnovali i na cestách, poznamenejte si v kalendáři datum 21. listopadu.

Právě tehdy totiž vyjde mobilní hra Assassin’s Creed Rebellion pro iOS a Android. Rebellion se odehrává v 15. století ve Španělsku a hráč bude mít za úkol založit své vlastní bratrstvo. V zásadě půjde o stavbu základny a rekrutování až 40 členů. Svůj tým zabijáků můžete poskládat ze známých postav série, jako je Ezio Auditore, Shao Jun, Ishak Pasha, Machiavelli, Maria, Horacio de Heredia a dokonce i filmový Aguilar de Nerha. Přítomnost postav z různých časových os je vysvětlena novou technologií Animu, která umožňuje spojení několika vzpomínek do jedné.

Své postavy následně sdružujete do skupin a vysíláte plnit mise proti Templářům. Už nyní se můžete do hry zaregistrovat a získat díky tomu nějaké ty exkluzivní odměny, jako je například postava Maria Auditore nebo zbraně z Odyssey. Pokud s hraním začnete do deseti dnů od vydání, získáte taktéž odměnu v podobě herní měna, která je zapotřebí k financování bratrstva a rychlejšímu postupu. Ano, chápete správně, mikrotransakce se ani této mobilní hře nevyhnou.

Na to, jak bude hra vypadat, se můžete podívat v níže přiloženém traileru. Rebellion byla oznámena už loni v létě, na iOS i Android dorazí 21. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama