Průmyslová revoluce v Cities: Skylines
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Průmyslová revoluce v Cities: Skylines

Průmyslová revoluce v Cities: Skylines

Ferdys

Ferdys

12. 10. 2018 10:50 6
Reklama

Budovatelská strategie Cities: Skylines si na nedostatek obsahu rozhodně nemůže stěžovat. Vše to začalo rokem 2015 a prvním rozšířením s názvem After Dark. Do dnešního dne se hra může pyšnit již 8 datadisky a 23. října na nás čeká deváté s názvem Idustries. Jak již název napovídá DLC se bude točit okolo těžkého průmyslu a jeho managementu.

Hlavní nové prvky budou zahrnovat specializované budovy a schopnost vytvářet jakousi řetězovou produkci. Což by mělo znamenat správu od samotného dobývání kovu k finálnímu produktu. Finální produkt se ovšem nějak musí dostat k zákazníkovi. K tomu nám poslouží nový systém skladů a dopravy mezi nimi ve specializovaných dopravních firmách, jako například letecká doprava.

Také se dočkáme rozvozu pošty, pěti nových map a nové možnosti správy města a čtvrtí, jako třeba svoz dělníků, Wi-Fi, logistika nebo bezpečná práce a automatizace. Cena je stanovená na přibližně 330 Kč.

Společně s DLC hra dostane nový patch, který přinese placené silnice. Ty sice zpomalí dopravu, ale kdo by nechtěl mít za vydělané penízky nový park. Druhou novinkou pak bude možnost označit budovy jako historické a tím si zachovají svůj vzhled.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama