Nové rozšíření pro KC:D už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové rozšíření pro KC:D už příští týden

Nové rozšíření pro KC:D už příští týden

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 10. 2018 08:49 11
Reklama

Kingdom Come: Deliverance se od svého únorového vydání dočkalo již jednoho rozšíření, nesoucího název From the Ashes. V něm hrdina Jindřich dostal roli rychtáře a příležitost pozvednout z popela vesničku Přibyslavice, kterou si jistě pamatujete ze základní hry. Už příští týden se do českého středověku budeme moci vrátit znovu, tentokrát v poněkud humornější formě.

Vychází totiž rozšíření Amorous Adventures of Sir Hans Capon, a jak už název napovídá, tentokrát budeme řešit milostné eskapády mladého pana Ptáčka. Hráči základní hry si jistě vzpomenou, že Ptáček je poměrně nevycválaný a občas poněkud tupý mladík, takže mu Jindra bude muset se získáním přízně dívky jeho srdce výrazně pomoci.

Na letošním Gamescomu jsme se účastnili prezentace, na níž byl obsah celého DLC poměrně zevrubně představen. Warhorse tentokrát skutečně sázejí především na humor a bizarní situace, které může takové dvoření dámě přinést. Dějová linie propojuje tři nové questy, v nichž budete například z křoví Ptáčkovi napovídat text básně, čeká vás ale také infiltrace tábora lapků, vyšetřování vraždy a tak dále.

Warhorse se již před časem podělili o své plány s rozšiřováním Kingdom Come skrz placená i bezplatná DLC. Kromě Ptáčkových milostných dobrodružství se v dohledné době můžeme těšit i na přídavek zdarma, který do hry přidá rytířský turnaj. I ten přinese vlastní menší questovou linii. Rozšíření Amorous Adventures of Sir Hans Capon vychází 16. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama