FIFA v září na PSN překonala Spider-Mana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA v září na PSN překonala Spider-Mana

FIFA v září na PSN překonala Spider-Mana

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 10. 2018 12:44 5
Reklama

Popularita fotbalové série FIFA je naprosto nesporným faktem. Letošní ročník opět posbíral velmi solidní hodnocení a skvěle se mu vede i v prodejích. Na PlayStation Store v září překonal i jistý velmi vydařený exkluzivní hit.

Řeč je samozřejmě o Spider-Manovi od studia Insomniac. Úspěch FIFA 19 je o to pozoruhodnější, že na něj hra měla pouhé tři dny – začala se totiž prodávat 28. září. Spider-Man si pro sebe přesto dokázal (nepřekvapivě) ukousnout druhou příčku.

Třetím místo zářijových nejprodávanějších her na PS Store okupuje NBA 2K19, na čtvrté příčce figuruje dva roky starý Battlefield 1. Až na páté pozici se ocitlo nové dobrodružství Lary Croft s názvem Shadow of The Tomb Raider. Šestka patří evergreenu jménem GTA V, na sedmé příčce se umístilo Pro Evo 2019. Osmé místo zaujímá Minecraft, deváté Rainbow Six Siege a na desátém trůní Rocket League.

Zbylé příčky do dvacátého místa obsadily hry FIFA 18, Gran Turismo Sport, Gang Beasts, Dragon Quest XI, NHL 19, The Crew 2, Ghost Recon Wildlands, Persona 5, Detroit: Become Human a Life is Strange 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama