EA zvažuje remastery strategií C&C
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA zvažuje remastery strategií C&C

EA zvažuje remastery strategií C&C

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 10. 2018 07:54 18
Reklama

Strategická série Command & Conquer je jednou z nejpopulárnějších her z celého žánru RTS. V poslední době se jí ale zrovna nedaří, a to hlavně z toho důvodu, co s ní EA dělá. Na PC už se nějakou dobu nepodívala a když už to vypadalo nadějně, tak z toho nakonec byla jen mobilní odnož. Možná se ale přeci jen něco chystá.

S blížícím se 25. výročím série EA uvažuje o předělávkách těch nejlepších dílů série. Potvrdil to producent Jim Vessella a spolu s tím řekl i to, že si jsou vědomi, že z Command & Conquer: Rivals komunita fanoušků není zrovna nadšená. “Jak jistě dobře víte, nedávno jsme oznámili Command & Conquer: Rivals, mobilní hru zasazenou do tohoto slavného univerza. Po vydání jsme slyšeli fanoušky jasně: … komunita si přeje vidět tuto značku opět i na PC,” řekl Vessella.

Padla zmínka přímo o možnostech přípravy remasterů k nadcházejícímu výročí. Samozřejmě nesmělo ani chybět vyjádření, že EA naslouchá fanouškům a jejich názorů si váží. Podobné řeči ale už slýcháme pěkných pár let a sami můžete vidět, jak to s hrami, na kterých EA pracuje, následně vypadá.

Opravdu jsme zvědaví, jak to nakonec dopadne. Po několika zrušených projektech je to už více jak 5 let, co se Command & Conquer podíval na PC. Návrat by si rozhodně zasloužil, ale trochu se obáváme, jak to celé bude ve výsledku zpracované. Jaký na celou věc máte pohled vy? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama