PUBG bude trestat hardware banem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG bude trestat hardware banem

PUBG bude trestat hardware banem

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 10. 2018 12:02 9
Reklama

Cheatování a další všemožné způsoby podvádění jsou velkým problémem battle royale hitu PUBG i přes to, že už proti hráčům využívajícím nekalé praktiky v minulosti vývojáři učinili nějaké kroky. Zatím se ale veškeré bany vztahovaly pouze na účty, ke kterým byli hráči aktuálně přihlášeni. Od příštího měsíce už se ale budou rozdávat i hardware bany.

Tato informace pochází z korejského fóra hry, kde bylo oznámeno, že PUBG Corp. si je stále vědoma problému ohledně podvodníků a nehodlá to nechat jen tak ležet ladem. Proto 10. listopadu dojde k aktualizaci anti-cheatu, která bude zahrnovat právě i výše zmíněný hardware ban. Pro hráče, kteří podvádí, tak nebude snadné se do hry znovu vrátit.

Na druhou stranu si jsou vývojáři vědomi, že s novým anti-cheatem nejspíš budou mít někteří hráči problémy z hlediska kompatibility. Proto bude možné ho v první fázi vypnout. Po jeho doladění se ale už bez něj do hry nedostanete.

Ohledně PUBG stále čekáme ještě na jedno oznámení a tím je verze pro PlayStation 4. Prozradil ji korejský rating společně s kolekcí Castlevanie, která už byla oficiálně představena. Dle našeho názoru je jen otázka času, kdy přijde oznámení PUBG pro další konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama