Pracuje Rockstar na pokračování Bully?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pracuje Rockstar na pokračování Bully?

Pracuje Rockstar na pokračování Bully?

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 10. 2018 10:16 3
Reklama

Red Dead Redemption 2 vyjde za 15 dní a fanoušci už se zatajeným dechem čekají, zda tento počin Rockstar Games dokáže naplnit jejich nemalá očekávání. Přesto možná tenhle westernový openworld není tím jediným, na čem společnost pracuje. Připomínají se totiž také dlouhodobé spekulace o Bully 2.

Pokračování školních eskapád je už roky tématem vzrušených rozhovorů. Původní Bully vyšlo v roce 2006 na PlayStation 2, od té doby se podívalo na celou řadu platforem a v současné době si jej můžete zahrát například v rámci zpětné kompatibility na Xboxu One. Originální zasazení na půdu internátní školy a přilehlého městečka přineslo hře značnou popularitu, byť se její vydání neobešlo bez kontroverze spjaté s tématém školní šikany.

Web Rockstar Intel nyní přichází s informací, kterou je sice třeba brát s velkou rezervou a dost možná spíš spadá do kategorie “přání otcem myšlenky”, přesto by ale s potenciálním druhým dílem mohla souviset. Ukázalo se, že britská castingová agentura nabírá herce na nový projekt pro předního britského herního vývojáře. Zájem je především o teenagery a starší “profesorské typy”. Casting zároveň upozorňuje na to, že v některých scénách může docházet k mírnému násilí či užívání neslušných výrazů. Projekt údajně spadá do žánru thrilleru či dramata.

Název Bully 2 ani jiné konkrétní spojitosti jmenovány nejsou. O původní hru se postaralo zaniklé studio Rockstar Vancouver, které bylo v roce 2012 spojeno s Rockstar Toronto. V Británii ovšem sídlí výsostné studio Rockstar North, zodpovědné za sérii Grand Theft Auto, stejně jako několik dalších poboček v Londýně, Lincolnu a Leedsu. Jak by se vám nový díl Bully líbil? Chtěli byste pokračování dobrodružství Jimmyho Hopkinse, nebo radši zbrusu nový díl? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama