Nickelodeon Racers vychází za dva týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nickelodeon Racers vychází za dva týdny

Nickelodeon Racers vychází za dva týdny

David Plecháček

David Plecháček

11. 10. 2018 08:25
Reklama

Když má někdo licenci, v níž má XY postaviček, zákonitě musí vytvořit nějakou závodní arkádu. Mario Kart je klasika, ale o něco podobného se některá vybraná studia pokouší se Sonicem, Crashem a nově třeba i se SpongeBobem. Nickelodeon má totiž těch postaviček také více než dost.

Za hrou stojí studio GameMill Entertainment, které svou práci v těchto dnech finišuje. Podle oficiálního vyjádření je Nickelodeon Kart Racers hotové a nyní se lisuje. Hra totiž vychází už za dva týdny, přesně 23. října za Atlantikem, 26. října poté ve zbytku světa na PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch. PC v tomto výčtu trochu překvapivě chybí.

„Na vydání hry se neskutečně těšíme, nemůžeme se dočkat,“ říká Mark Meadows, člen autorského týmu. Podle svých slov byla zábava skládat všechny odlišné postavy dohromady do jedné hry, ale zároveň to byla v určitém slova smyslu výzva. „Ale teď už si budeme jen užívat, jak budou lidé na hru reagovat a jak se u ní budou bavit, až všichni různých věkových kategorií pojedou Slime Grand Prix.“

V pestré nabídce nebude chybět žádná z postav z populárního SpongeBoba, ale také ve výčtu budou Želvy Ninja nebo další postavy z různých animovaných sérií. Zápolit spolu budou na 24 různých tratích. Součástí hry bude i lokální multiplayer pro čtyři hráče. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama