New World odhaluje první gameplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka New World odhaluje první gameplay

New World odhaluje první gameplay

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 10. 2018 10:06 1
Reklama

New World je MMORPG, které se momentálně nachází ve fázi uzavřené alfy, ale zatím jsme ze hry přímo od vývojářů nic neviděli. To se ale změnilo s novým trailerem, který ukazuje, jak vlastně hra vypadá v běhu. O tomto titulu jste mohli dříve slyšet hlavně proto, že je s ním spojené jméno Amazon. New World totiž vzniká pod hlavičkou této obří společnosti.

Video ze hry má bohužel jen minutu a nic jiného, než průzkum okolí v něm neuvidíte. Musíme uznat, že po vizuální stránce hra rozhodně špatně nevypadá. V plné verzi by měla vypadat ještě lépe vzhledem k tomu, že se zatím nachází v docela rané fázi testování. Hru pohání Lumberyard engine, který pochází přímo z Amazonu a je určen pro vývoj velkých AAA her. Jeho architektura je založena na CryEnginu.

V New World si hráči budou moci vybrat, jak budou hrát, co budou dělat a sami se rozhodnou, s kým budou a nebudou spolupracovat. To všechno se odehrává ve velkém vyvíjejícím se světě, kde funguje jak denní cyklus, tak střídání ročních období. Vývojáři slibují široké možnosti sociální interakce a hluboké propojení se službou Twitch.tv.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama