TES 6 i Starfield až za několik let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TES 6 i Starfield až za několik let

TES 6 i Starfield až za několik let

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 10. 2018 11:11 1
Reklama

Co se týče společnosti Bethesda, můžeme se v dohledné budoucnosti těšit na několik titulů. Ještě letos vyjde Fallout 76, v přípravách je také nový Doom s podtitulem Eternal a zběsilá akce Rage 2. Jsou tu ale i další projekty, o nichž bychom se chtěli dozvědět víc. Bohužel si ale budeme muset počkat.

Pokud nedočkavě vyhlížíte nějaké bližší informace o šestém dílu legendární série Elder Scrolls, případně byste rádi věděli, co se skrývá pod názvem Starfield, máme pro vás špatné zprávy. Viceprezident pro marketing Pete Hines totiž v rozhovoru pro britský Eurogamer zmínil, že o těchto hrách ještě nějaký čas neuslyšíme. 

Hines si uvědomuje, že oznámení těchto titulů přišlo s větším předstihem, než je u Bethesdy zvykem. Přesto ale bude na jejich vývoj vymezeno tolik času, jako tomu bylo v případě předchozích her. Podle Hinese máme očekávat podobné intervaly, jaké byly například mezi Skyrimem a Falloutem 4 nebo druhou jmenovanou hrou a Falloutem 76. Hovoříme tedy o tří až čtyřletém čekání. 

Hines tvrdí, že oznámení šestých Elder Scrolls mělo co dočinění s podobou Falloutu 76. V zásadě jde o to, že nový Fallout je svým pojetím tak odlišný od toho, co hráči od Bethesdy běžně čekají, že je společnost chtěla uklidnit svými plány do budoucna. Také to ale znamená, že si zmíněné hry s velkou pravděpodobností zahrajeme až na příští generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama