Stardew Valley míří na mobilní platformy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stardew Valley míří na mobilní platformy

Stardew Valley míří na mobilní platformy

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 10. 2018 10:10 1
Reklama

Simulátor péče o hospodářství jménem Stardew Valley si vysloužil značnou popularitu, a i díky tomu je dostupný na celé řadě platforem včetně PlayStation Vita. Dílo jediného člověka, designéra Erica Barone, známého pod přezdívkou ConcernedApe, se ale nově podívá i na mobily a tablety.

Nejprve se dočkají uživatelé s operačním systémem iOS. Na něj Stardew Valley dorazí již 24. října. V přípravě je ale i verze pro Android a o termínu vydání bychom se měli více dozvědět již brzy. Na mobilní verzi pracuje londýnské studio The Secret Police, o obchodní a marketingové záležitosti se stará vydavatelství Chucklefish.

Barone upozorňuje, že se jedná o neosekanou verzi hry, která má ale upravené uživatelské rozhraní pro dotykové ovládání. Hra na mobilech vyjde ve verzi 1.3 s veškerým singleplayerovým obsahem, hru více hráčů v ní ale aspoň prozatím nenajdete. Velmi příjemnou zprávou je ale fakt, že si do mobilní verze můžete přes iTunes naimportovata své uložené pozice z PC verze. Jen je třeba mít na paměti, že hra na mobilech a tabletech nepodporuje mody.

Za mobilní Stardew Valley zaplatíte necelých 9 eur, tedy zhruba 230 korun. Ve hře následně nebudou přítomné žádné mikrotransakce. Už dnes si ji můžete předobjednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama