Hellblade: Senua's Sacrifice vyjde fyzicky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hellblade: Senua's Sacrifice vyjde fyzicky

Hellblade: Senua's Sacrifice vyjde fyzicky

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 10. 2018 11:29 3
Reklama

Jedním z překvapení letošní E3 byla oznámená akvizice nezávislého studia Ninja Theory Microsoftem. Vývojáři, kteří mají za sebou například tituly Heavenly Sword, Enslaved nebo DmC: Devil May Cry, se loni v létě blýsknuli psychologickým thrillerem Hellblade: Senua’s Sacrifice. Ten sice po stránce hratelnosti měl své rezervy, atmosférou a prostředím ale dokázal strhnout a poprávu se stal jedním z nejzásadnějších titulů minulého roku. 

Hra původně vyšla na PlayStation 4 a PC, později se dočkali i majitelé Xboxu One. Až dosud však byla k dispozici pouze v digitální podobě. Sběratele krabiček mezi vámi nyní můžeme potěšit - Hellblade vyjde i fyzicky.

Oznámilo to vydavatelství 505 Games, které zároveň uvedlo, že hra na pulty kamenných obchodů dorazí 4. prosince, a to ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude i nadále dostupná pouze digitálně. Cena je stanovena na necelých 30 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 670 korun, přesnou tuzemskou cenu ale zatím neznáme.

Hellblade si loni v přestižních cenách BAFTA Games Awards odnesl pět ocenění, na Game Awards získal ceny za nejlepší zvukový design, nejlepší herecný výkon a největší společenský vliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama