Příběh kamarádů v My Memory of Us
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh kamarádů v My Memory of Us

Příběh kamarádů v My Memory of Us

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 10. 2018 11:52
Reklama

Pamatujete na prvoválečnou adventuru Valiant Hearts: The Great War, jež vyšla v roce 2015 a mile překvapila mnoho hráčů? V podobném duchu se nese i titul My Memory of Us, který vychází právě dnes. Při té příležitosti jsme se dočkali i launch traileru, ze kterého naléhavá atmosféra jen čiší.

My Memory of Us vypráví příběh dvou kamarádů, chlapce a dívky, kteří měli tu smůlu, že své dětství prožívají pod vládou zlých robotů v ghettu. Jedná se o jakousi připomínku Varšavy z dob druhé světové války, která tehdy byla pod nadvládou nacistů. V zásadě se jedná o adventuru, kde nebudou chybět jak pomalejší pasáže s logickými hádankami, tak i ty zběsilejší, kde ústřední dvojice bude utíkat před ústřední hrozbou. Titul vychází právě dnes pro PS4, Xbox One i PC, kde hráče potěší přítomností českých titulků. Ty měl na starost Filip Ženíšek z Comgadu, tudíž o jejich kvalitu nemáme v žádném případě obavu.

Pokud si říkáte, že My Memory of Us by se přesně hodilo pro parametry Switche, máme pro vás dobrou zprávu, hra by se časem měla dostat i na tuto platformu. Za vývojem stojí studio Juggler Games, přičemž prarodiče některých členů týmu museli zažít hrůzy varšavského ghetta na vlastní kůži, což titulu přidává na vážnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama