Simulace předpověděla vítěze UFC i typ K.O.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Simulace předpověděla vítěze UFC i typ K.O.

Simulace předpověděla vítěze UFC i typ K.O.

David Plecháček

David Plecháček

8. 10. 2018 10:26 15
Reklama

Pokud jste fanoušky jedné z nejbrutálnější sportovní disciplíny, možná jste měli včera nad ránem předběžné Vánoce. V oktagonu se totiž střetl v rámci MMA Ir Conor McGregor a dosud neporažený Khabib Nurmagomedov. Tipovat vítěze bylo jako hodit si kostkou. Přežije Dagestánec první dvě kola, nebo ho McGregor nekompromisně složí ranou do brady? A pokud ne, nedojdou mu síly?

To byly všechno otázky, které si kladl každý, kdo se o UFC alespoň trochu zajímá. Výsledek už pravděpodobně znáte – McGregor (známý například z předloňského Call of Duty) dostal několik ran už před zápasem a poté si připsal čtvrtou porážku. Neporazitelnost Nurmagomedova tak trvá. Kromě toho, že svého rivala uškrtil, se ale blýskl skokem přes hranu oktagonu a napadením trénera svého soupeře. Takže místo slávy se řeší jen to, jestli jeho jednání bylo za hranou, nebo jestli si to svými předchozími činy nezavinil McGregor a jeho okolí sám.

Proč se ale o tomto speciálním zápase z UFC 229 bavíme, je fakt, že už je určitým pravidlem spouštění simulací obdobných zápasů v jejich virtuální podobě. Takže rádi tipujeme vítěze Ligy mistrů ve fotbale, vítěze slavného Stanley Cupu v severoamerické NHL, a nebo nového držitele titulu v lehké váze. Jedna taková simulace ještě před samotným zápase výsledek trefila, ale co víc, správně odhadla i způsob, jakým k němu dojde.

Podmínky byly stejné – zápas v nevadském Las Vegas, Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor. A poslední díl série UFC, která je dostupná jen na konzolích současné generace, opravdu předpověděl, že Rus svého soka uškrtí. To, co se dělo předtím a potom samozřejmě ani simulace odhadnout nemohla, nicméně kdybyste nevěděli, na koho sázet, můžete využít své videohry. Třeba letošní ročník NHL vyhodnotilo jako vítěze Toronto. A i bookmakeři jsou většinou stejného názoru. Náhoda?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama