Skybound Games dokončí příběh TWD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skybound Games dokončí příběh TWD

Skybound Games dokončí příběh TWD

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

7. 10. 2018 10:43 4
Reklama

Po nedávném rozpuštění Telltale Games jsme se mimo jiné dozvěděli informaci, že studio bylo v tak hlubokých problémech, že nedokončí ani poslední dvě epizody dlouho očekávaného zakončení adventurní série The Walking Dead s podtitulem The Final Season. A to se pochopitelně fanouškům nelíbilo.

Série The Walking Dead se poprvé objevila v roce 2012 a stala se bezesporu největším hitem studia. Tenkrát ještě neokoukaný formát a dvojice postav Lee a Clementine přilákala mnoho fanoušků nejen komiksové předlohy. A právě zakončení příběhu Clementine mělo být hlavním tahákem nedokončené hry.

Záchranné lano posledním dvěma epizodám nakonec hodil samotný tvůrce komiksu Robert Kirkman. Ten na newyorském Comic Conu oznámil, že o dokončení příběhu se postarají Skybound Games, tedy sesterská společnost Skybound Entertainment, kterou sám založil.

Firma zabývající se vydáváním indie her vznikla teprve letos a na kontě má například Slime Rancher nebo The Long Dark. Dokončení The Walking Dead proběhne za spolupráce s některými původními autory z Telltale Games, prozatím bez upřesnění data vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama