10 % hráčům cinkla platina ze Spider-Mana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 10 % hráčům cinkla platina ze Spider-Mana

10 % hráčům cinkla platina ze Spider-Mana

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 10. 2018 13:55 15
Reklama

Dnes je to přesně měsíc, kdy jsme dočkali vydání PS4 exkluzivního příběhu pavoučího muže. Marvel’s Spider-Man bodoval jak v recenzích, tak u hráčů, díky čemuž se řadí mezi ty nejprodávanější hry letošního roku. Příjemným bonusem pro spoustu lovců trofejí je i to, že hra obsahuje na získání relativně snadnou platinovou trofej.

A právě o ní bude dnešní novinka. PSN nabízí jednoduchou vychytávku, díky níž víte, kolik procent hráčů, kteří zapnuli onu hru, získalo určitou trofej. V případě platinové trofeje ve Spider-Manovi se jedná až o překvapivě vysoké číslo – 10 procent. Každý desátý hráč, jenž si titul pořídil, ho tedy vytěžil na maximum. Nutno říci, že získat platinu ve „Spajdym“ není žádná nepřekonatelná výzva, od hráče se spíše očekává časová investice během plnění vedlejších aktivit. Přesto se jedná o překvapivě vysokou cifru. Pro porovnání jsme vybrali některé další PS4 exkluzivity a porovnali procenta hráčů, kteří v nich získali platinovou trofej:

Horizon Zero Dawn – 6.1 %

Infamous: Second Son – 5.8 %

Bloodborne – 5.6 %

God of War – 5.5 %

Until Dawn – 2.9 %

Detroit: Become Human – 2.1 %

Uncharted 4: A Thief's End – 0.8 %

Já osobně jsem pyšným majitelem platiny ze všech zmíněných her krom Detroitu. A co vy, sbíráte trofeje a achievementy rádi, nebo jsou vám úplně ukradené? Na vaše komentáře se budeme těšit v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama