Chystá se film podle série Monster Hunter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se film podle série Monster Hunter

Chystá se film podle série Monster Hunter

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 10. 2018 16:28
Reklama

V nedávné novince jsme informovali o tom, že se Mega Man dočká vlastní filmové adaptace. Uplynulo jen pár dní a máme tu další významné filmové oznámení spojené s japonským vydavatelem. Po měsících spekulací Capcom konečně potvrdil, že se připravuje film podle herní série Monster Hunter.

Po obrovském úspěchu posledního dílu Monster Hunter: World, kterého se prodalo více než 10 milionů kopií, se chystaný snímek zařadí vedle série Resident Evil, která se už dočkala hned několika filmových ztvárnění. Horrorovou sérii stojí za to připomenout především proto, že o režii se postará Paul W. S. Anderson, který pracoval už na šesti filmech podle her Resident Evil, ale režíroval třeba i dnes již legendární snímek Mortal Kombat.

Monster Hunter bude vyprávět příběh dvou hrdinů pocházejících z rozdílných světů, které spojí boj proti společné hrozbě a touha po přežití v nehostinném prostředí. Kromě smrtících monster si filmová adaptace vypůjčí ze hry i některé známé postavy, například Admirala.

Vzhledem k tomu, že film je ještě ve velmi rané fázi produkce, neznáme ani přibližné datum vydání, ani obsazení, i když se živě spekuluje o Mille Jovovichové, manželce Paula W. S. Andersona, známé právě i ze série Resident Evil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama