Možná se chystá nová verze Switche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Možná se chystá nová verze Switche

Možná se chystá nová verze Switche

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 10. 2018 08:07 6
Reklama

Revize konzolí s postupem času nejsou na herním trhu ničím neobvyklým. V minulosti to byly povětšinou slim verze, tedy zmenšené variace již existujících konzolí. Do těchto vod se podle informací z webu WSJ od neodhaleného zdroje z Nintenda chystá i Switch.

Nejdříve jsme se trochu lekli, že Nintendo bude následovat kroky Sony a Microsoftu, kdy svým konzolím s novou revizí upravily i hardware. Naštěstí se ale nebude jednat o žádné majoritní změny typu Xbox One X nebo PlayStation 4 Pro. O konkrétních úpravách jsme se ale nic nedozvěděli.

Už dříve se spekulovalo o tom, že by mohl Switch mít OLED display, ale to záhadný zdroj vyvrátil. Prý je to mimo jiné z toho důvodu, že by vzrostla výrobní cena a to si Nintendo nepřeje. Jsme opravdu zvědaví, jak bude nová revize Switche ve finále vypadat. Jestli jsou tyto informace pravdivé, měli bychom se o ní dozvědět už zanedlouho. Nintendo prý její vydání plánuje na léto příštího roku a pokud to udělají dobře, může to prodeje Switche opět nakopnout. Ne, že by to vyloženě potřeboval, 20 milionů prodaných konzolí je přeci jen úctyhodné číslo.

Jaké úpravy byste si s novou revizí přáli vy? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama