Mega Man se dočká hrané filmové adaptace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mega Man se dočká hrané filmové adaptace

Mega Man se dočká hrané filmové adaptace

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 10. 2018 12:17
Reklama

Značka Mega Man loni oslavila 30. narozeniny a v uplynulých dnech vyšel už v pořadí jedenáctý díl hlavní číslované série. Vydavatelská společnost Capcom považuje tuto IP za jednu z klíčových ve svém portfoliu, celkově totiž prodala přes 32 milionů kopií. A stejně jako jiná populární značka od Capcomu i Mega Man míří na stříbrné plátno.

Capcom v tiskové zprávě oznámil práce na hrané hollywoodské filmové adaptaci. Ta ponese jednoduchý název MEGA MAN a o scénář a režii se postará dvojice Henry Joost a Ariel Schulman. Produkci filmu si vezme na starost Chernin Entertainment, tedy společnost, která je známa například díky série Planeta opic. Na pozici producenta figuruje Masi Oka, známý například díky seriálu Hrdinové.

Přestože snímek stojí na základech herní série, Capcom tvrdí, že si jej užijí i fanoušci akčních filmů, kteří se hrami samotnými nemají žádné zkušenosti. Film se pokusí postihnout všechny prvky, pro něž je série oblíbená, a zároveň přidat hollywoodské produkční hodnoty. O termínu, kdy by snímek měl spatřit světlo světa, zatím žádná informace nepadla.

Mega Man se i po letech těší značné popularitě a letos v létě na televizní obrazovky dorazil animovaný seriál na motivy herní série. Capcom uzavírá tiskovou zprávu s tím, že i v budoucnu hodlá rozšiřovat povědomí o svém portfoliu skrz rozličná vizuální média. Jakou další značku této japonské společnosti byste rádi viděli v kině? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama