Ban v PUBG dostaly již milióny hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ban v PUBG dostaly již milióny hráčů

Ban v PUBG dostaly již milióny hráčů

Ferdys

Ferdys

4. 10. 2018 13:15 2
Reklama

Podvádění je problémem mnoha online her. A PUBG není vyjímkou. Je obecně známo, že komunita si u vývojářů hry stěžuje na nedostatečný boj proti cheaterům. Ovšem čísla, která odhalil na Redditu uživatel s přezdívkou sjk045, ukazují opak.

Čísla vycházejí z týdenních reportů společnosti Bluehole. Celkově se počet banů za posledních 69 týdnů přehoupl přes hodnotu 13 miliónů. Ze začátku to ovšem byla čísla daleko menší. Nutno podotknout, že tato čísla vycházejí z období poloviny roku 2017 a dále. V prvním týdnu se počet banů zastavil na čísle 1 852. V druhém týdnu to bylo číslo o něco menší, a to 1 294.

Jak ale týdny ubíhaly, čísla začala rapidně stoupat. U 32. týdne už můžeme sledovat počet s číslovkou 132 676. A jen o 10 týdnů poté to již bylo přes 1 milión banů.

Ovšem sjk045 dodává, že čísla určují počet zabanovaných účtů a nikoli lidí. Dá se tedy předpokládat, že jedné osobě může patřit více takto zakázaných účtů. Za posledních 6 měsíců se počet banů rapidně snížil, což můžeme přičíst na vrub faktu, že se snížil i počet hráčů jako takových. Opět v řeči čísel je to ztráta okolo půl miliónu hráčů za posledních 30 dní.

PUBG si můžete zakoupit na PC a Xbox One v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama