Nová forma Fury v traileru Darksiders III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová forma Fury v traileru Darksiders III

Nová forma Fury v traileru Darksiders III

Martin Nahodil

Martin Nahodil

3. 10. 2018 13:42 2
Reklama

Na konci listopadu se na nás chystá třetí díl série Darksiders, ve kterém se tentokrát zhostíme role Fury. Zatímco Válka je uvězněn a Smrt se snaží prokázat jeho nevinu, Fury se musí vypořádat se sedmi smrtelnými hříchy. Nepřátelé to rozhodně nebudou snadní, takže na ně bude muset jít se vším, co ve svém repertoáru má. V novém traileru nám vývojáři předvedli, co budeme moci použít proti těm nejtěžším protivníkům.

Nově představená forma Fury se jmenuje Force Hollow. Funguje na stejném principu, jako formy z minulých dílů. Zatímco Válka se změnil na obrovské monstrum a Smrt se proměnil do své zahalené podoby s obří kosou v ruce, z Fury začne sršet fialová energie a do rukou uchopí obří kladivo.

V oficiální zprávě se dočtete, že díky nasbíranému soustředění bude moci Fury aktivovat Force Hollow a s ním i mocné kladivo Scorn, tedy Opovržení. To jí poskytne mnohem více možností v boji proti nepřátelům. S ním se jistě všech hříchů zbaví během chvilky. Pokud si na Darksiders III brousíte zuby, zapište si do kalendáře 27. listopadu. Předobjednat hru si můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama