Kouzlete spolu s námi u hPodu #659
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kouzlete spolu s námi u hPodu #659

Kouzlete spolu s námi u hPodu #659

David Plecháček

David Plecháček

3. 10. 2018 13:39 4
Reklama

Trochu netradičně se pustíme do natáčení podcastu už zítra před obědem. K této příležitosti by měla vzniknout oslavná píseň... anebo také píseň o tragédiích, které postihly redakci. Pavel je nemocný, práce až nad hlavu, a do toho natáčení hPodu s pořadovým číslem 659.

Pojďme ale přidělit trojici Tadeáš, Zdeněk a David nějaká témata. Kromě toho, co jsme hráli a co jsme se třeba nového v životě dozvěděli a naučili si povíme o novém open-world RPG ze světa Harryho Pottera. Nevíme o něm příliš mnoho, ale naši nevědomost doplníme naší představivostí. Také rozebereme, jak je možné, že na nový Splinter Cell údajně chybí prostředky, i když Ubisoft sype z rukávu hned tři hry prakticky v jeden měsíc, a mrkneme se na souboj mezi Fortnite a Minecraftem.

Uvidíme, jak to všechno stihneme, každopádně nás můžete potrápit i vašimi dotazy. Ty se mohou týkat témat, ale také se můžete ptát na cokoliv, co vás napadne. Své náměty a postřehy pište prosím níže do diskuze, obrátit se ale můžete i na emailovou adresu podcast@hrej.cz. Uslyšíme se standardně v pátek, v osm hodin večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama