Hitman 2 se chlubí variabilitou řešení misí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman 2 se chlubí variabilitou řešení misí

Hitman 2 se chlubí variabilitou řešení misí

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 10. 2018 13:10
Reklama

Tichý zabiják s označením 47 se příští měsíc vrací na naše obrazovky a vydavatelství Warner Bros. Interactive Entertainment přitápí pod kotlem očekávání. V novém traileru připomíná, že se žádný tichý zabiják neobejde bez široké palety nástrojů.

Hitman 2 chce svým hráčům nabídnout rozsáhlé možnosti plnění misí. Každá z nich tak bude, ještě víc než v minulosti, připomínat virtuální pískoviště, kde se budete moci dosytosti vyřádit s různými technickými hračkami, ale také s možnostmi, které nabízí samotné prostředí. Inu, zabít cíl ustřelením trsu kokosových ořechů zní jako dobrý plán.

Trailer také poměrně netradičně akcentuje využívání zrcadel, díky nimž můžete své oběti lépe špehovat. Mějte se ale na pozoru – pokud někoho vidíte vy, je velká šance, že zároveň vidí i on vás. Jsme zvědavi, jakým způsobem IO Interactive ještě vylepší formulku krále stealth akcí, kterou hýčkají už dlouhých 18 let. Hitman 2 vychází 13. listopadu na PC, PS4 a Xbox One, pokud si hru předobjednáte, získate již nyní přístup k vedlejší aktivitě Sniper Assassin. Učinit tak můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama