Ze Steamu zmizelo přes 170 her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ze Steamu zmizelo přes 170 her

Ze Steamu zmizelo přes 170 her

Martin Nahodil

Martin Nahodil

2. 10. 2018 11:31 4
Reklama

Společnost Valve už v minulosti dala vědět, že hodlá něco udělat s tituly na Steamu, které tam nemají co dělat. Poslední dobou se v souvislosti se Steamem řešil hlavně obsah pro dospělé a na toto téma se lehce zapomnělo. Netrvalo to ale vůbec dlouho. Nyní se zaměřili na ten největší odpad, který se na Steamu vyskytuje - takzvané “trollící” hry, jejichž tvůrci chtějí z hráčů jen dostat peníze nebo obsah jejich Steam inventáře.

Pokud jste si nějakou z těchto her zakoupili, tak ji v knihovně stále najdete. Ze Steam obchodu už ale byly nadobro smazány. Nová pravidla ohledně takových her přišla v platnost už v červenci letošního roku. Toto je první větší čistka, po které by ještě pak měly následovat další. Pravidla Steamu byla změněna hlavně kvůli střílečce Active Shooter, která způsobila poprask z toho důvodu, že v ní šlo o vystřílení školy.

“Někteří trollové se snaží pomocí ‘her’ získat věci z vašeho inventáře. Jiní si zase chtějí trochu přivydělat. Takoví lidé se stále pokoušejí najít nové cesty, jak dosáhnout svého, a my děláme co můžeme, abychom jim to zatrhli,” uvádí Valve ve svém vyjádření. I když se 170 může zdát jako velké číslo, stále je na Steamu spousta obsahu, který tam nemá co dělat. Velké množství těchto “her” se tam dostalo v rámci programu Steam Greenlight, který Valve nezvládlo zrovna nejlépe a po nějaké době ho úplně uzavřelo.

Kompletní seznam odstraněných her naleznete ZDE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama