Tycoon od Devolveru je o pěstování marihuany
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tycoon od Devolveru je o pěstování marihuany

Tycoon od Devolveru je o pěstování marihuany

David Plecháček

David Plecháček

2. 10. 2018 11:31 4
Reklama

Všichni víme, že pracovat v Devolver Digital by byl sen. Speciálně, pokud pracujete v týmu, který vymýšlí tiskové konference pro E3. Ale ono i schvalovat jednotlivé projekty vydavatele nemusí být nudné povolání. Dobrá atmosféra zřejmě vládla i během debaty o novém tycoonu. Proč? Protože v něm pěstujete marihuanu.

Na novince pracuje mimochodem (nepřekvapivě) studio, které svět kolem sebe evidentně nebere příliš vážně. Barbarská strategie Crush Your Friends polských Vile Monarch vám možná nic evokovat nebude, ale Oh Sir: The Insult Simulator, neboli simulátor urážek, ten už si našel cestu k mnohem většímu počtu hráčů, i když třeba jen nepřímo. A Weedcraft Inc. má minimálně stejný potenciál.

Základ hry je opravdu tycoon, čili vaším úkolem bude správa činností související s populární lehkou drogou. Takže je potřeba nechat ji správně vyrůst, včas ji sklidit, co nejdráž ji prodat a poté také zajistit distribuční sítě napříč Spojenými státy. Hra je prý reakcí na zkoumání komplexního vztahu země s touto problematickou květinou.

Jistě, máme před sebou subjekt s trochu kontroverznější tématikou, to ale neznamená, že se nemůže jednat o povedenou hru. Weedcraft nabídne dílčí scénáře a prakticky veškeré činnosti známé z žánru, který dlouhou dobu zůstával mimo mainstream. Navíc vydavatelství Devolver vyzdvihuje, jak promyšlená hra vlastně je. Silně se totiž například soustředí na sociální a politické elementy, což nebývá zvykem. Považte, ve kterém tycoonu jste pracovali proti všudypřítomné policii a nekompromisní vládě?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama