The Surge dostává westernové DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Surge dostává westernové DLC

The Surge dostává westernové DLC

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 10. 2018 14:18 2
Reklama

Akční RPG The Surge tak úplně nepatří mezi tituly, u nichž bychom čekali dlouhodobou péči po vydání. Tento sci-fi Souls-klon si loni v létě v recenzích odnesl solidní hodnocení, ale rozhodně nepatří mezi hry, na které by se nějak zvlášť vzpomínalo. Koncem roku ještě vyšlo rozšíření A Walk in the Park a čekali jsme, že se tím nad počinem studia Deck13 zavře voda. Jenže to jsme se šeredně pletli.

Už v září totiž došlo k oznámení dalšího DLC s názvem The Good, the Bad, and the Augmented a jak už název napovídá, tentokrát nás čeká westernové zasazení. Jen těžko se lze vyhnout dojmu, že se autoři hodlají svézt na vlně Red Dead mánie, která nás v říjnu řeká. Ale s ohledem na to, jak málo westernu ve hrách je, jim to ani nemáme moc za zlé.

V rámci rozšíření se podíváme do typického prostředí divokého západu, které v hlubinách komplexu CREO připravil šílený doktor Rischbotor. A nebojte se, jak je z traileru patrné, ani tentokrát nebudete ochuzeni o notnou dávku různých technologických vylepšení.

Hlavní hrdina Warren bude opět porcovat nepřátele na kusy, dostaneme nové zbraně a vybavení s kovbojskou tematikou a šílený vědec nás v našem brutálním snažení bude ještě povzbuzovat. DLC právě vyšlo, k jeho hraní potřebujete základní hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama