Ubisoft v říjnu vydá sportovní hru na NS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft v říjnu vydá sportovní hru na NS

Ubisoft v říjnu vydá sportovní hru na NS

David Plecháček

David Plecháček

1. 10. 2018 12:07 2
Reklama

Ubisoft, zdá se, na Steep pro Nintendo Switch rychle zapomněl. Pojďme se také rychle smířit s tím, že nikdy nevyjde. Ale když už zimní radovánky nevyjdou, Ubisoft si pokouší vylepšit jméno jinou sportovní hrou. Že žádnou nemá? Omyl, má jich hned několik.

Všechny jsou zabalené do jednoho produktu, kterým je Sports Party. Novinka vyjde už na konci tohoto měsíce a v sychravém počasí nám připomene, jak bylo skvěle na dovolené u moře. Její součástí bude šestice aktivit, počínaje plážovým tenisem, přes basket, golf, skateboard, až po frisbee a vodní skútry.

Devizou hry by mělo být to, že je pro každého. Nečekejme tudíž nic důmyslného a obtížného, ale spíše titul, do něhož může naskočit nováček a okamžitě se zapojit spolu s ostatními do hry. Sports Party samozřejmě využije všechny technické vymoženosti Nintenda Switch, především pohybové ovládání a pravděpodobně i technologii HD Rumble.

Níže se můžete podívat na trailer, který všechny aktivity alespoň náznakem představuje. Samozřejmostí je i přítomnost rozsáhlé možnosti úprav jednotlivých postav. Bez toho by se žádná podobná hra nemohla obejít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama