Telltale chtějí dokončit poslední řadu TWD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Telltale chtějí dokončit poslední řadu TWD

Telltale chtějí dokončit poslední řadu TWD

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 9. 2018 10:51 5
Reklama

Ukončení činnosti studia Telltale Games je poměrně žhavým tématem posledních dní. Příspívá k tomu i fakt, že aktuální finální řada herní série The Walking Dead zatím nebyla dokončena a hráči se právem obávají, jak to s ní nakonec dopadne. Podle nových zpráv by ale zkrátka přijít neměli.

Ve vyjádření společnosti stojí, že hned několik potenciálních partnerů vyjádřilo svůj zájem napomoci k dokončení The Walking Dead. Studio zatím nechce činit žádné konkrétné závazky, ale aktivně prý pracuje na tom, aby epizody 3 a 4 v nějaké podobě skutečně spatřily světlo světa. Druhá epizoda by měla vyjít zítra bez jakýchkoli komplikací, o osudu zbytku série se snad více dozvíme v příštích dnech a týdnech.

Vyjádření sice možná potěšilo hráče, rozhodně z něj ale nemají radost propuštění vývojáři, kteří mají pocit, že se společnost více stará o zájmy herní komunity než o své zaměstnance. Na sociálních sítích se objevují příspěvky o tom, jak negativní atmosféra provázela tým v uplynulých několika měsících. Jedním ze společných témat je právě snaha vedení nadbíhat komunitě na úkor zaměstnanců.

Ačkoli mají Telltale v plánu The Walking Dead dokončit, jiné projekty už pod jejich hlavičkou pravděpodobně nevzniknou. Včera jsme vás informovali o zrušené mobilní hře, mnohem víc nás ale mrzí osud druhé řady The Wolf Among Us. Jak vnímáte konec Telltale vy? Přišel vám jejich styl po letech už vyčpělý, nebo vás epizodické adventury jejich výroby pořád baví? Dějte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama