Sledujte nový trailer na Hitman 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nový trailer na Hitman 2

Sledujte nový trailer na Hitman 2

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 9. 2018 14:42 2
Reklama

Milovníci kreativního odpravování nebohých obětí se jistě těší na listopad, kdy se na naše obrazovky vrátí plešatý zabiják s kódovým označením 47 a znovu začne přijímat lukrativní kontrakty. V rámci svého cestování se podívá i do Kolumbie a pod pokličku událostí v této zemi můžete už nyní nahlédnout i vy.

Zlotřilý drogový kartel Delgado vládne tvrdou rukou vesničce Santa Fortuna. Ozbrojení mafiáni jsou na každém kroku, ale to našeho hrdinu nemůže zastavit. Dostane totiž velmi unikátní příležitost odstranit všechny tři hlavy kartelu naráz.

Z traileru je patrné, že prostředí bude fungovat jako jedno velké pískoviště, kde si budete moci vybrat z nepřeberného množství způsobů, jak se zbavit nepřátel tak, aby to vypadalo jako nehoda a v klidu a nepozorovaně zmizet ze scény. Prostředí kolumbijské džungle také dává vyniknout velmi slušnému grafickému zpracování, které od minule zjevně dostalo steroidovou injekci.

Hitman 2 vychází 13. listopadu na PC, PS4 a Xbox One, pokud si hru předobjednáte, zístkáte už nyní přístup k minihře Sniper Assassin. Nový díl nebude vycházet epizodicky, jako tomu bylo v případě toho předchozího, vývojáři ale kromě dvou placených rozšíření slibují i bezplatný obsah po vydání. Hru si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama