Rockstar slibuje stovky rozhodnutí v RDR 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar slibuje stovky rozhodnutí v RDR 2

Rockstar slibuje stovky rozhodnutí v RDR 2

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 9. 2018 07:56 13
Reklama

Vydání velmi očekávaného Red Dead Redemption 2 se blíží mílovými kroky, takže se připravte na pořádnou mediální masáž. U mnohých fanoušků ještě před vydáním aspiruje na hru letošního roku, ale Rockstaru to očividně nestačí a chce nalákat ještě větší množství hráčů, než se mu povedlo v případě posledního GTA. Dle slov vývojářů bude RDR 2 kombinací několika žánrů, mezi kterými najdeme RPG, akční střílečku a trochu adventurní hratelnosti se jistě také najde. Ostatně, o poslední zmíněné části se Josh Bass, který má na starosti umělecké pojetí hry, rozpovídal v posledním rozhovoru ohledně širokých možností rozhodování v příběhu a jak může hráč Athura pomocí nich ve výsledku změnit.

Celý rozhovor je k dispozici v oficiálním PlayStation Magazínu. “Zatímco celou hru zastřešuje jeden velký příběh, ve hře bude mít Arthur nespočet rozhodnutí, které vám dovolí udělat si z něj přesně ten druh psance, kterým ho chcete mít - ať už bude čestným zločincem nebo ne, rozhodnutí bude vždy na vás,” řekl Bass. Podobná slova už jsme slyšeli v minulosti, ale prý by se množství takových menších rozhodnutí mělo pohybovat ve stovkách. Jen máme obavu z toho, aby ve výsledku nevyšlo najevo, že volba je jen iluze. U takového studia jako je Rockstar Games to ale snad nehrozí.

Bass ještě dodal, že na vaše rozhodnutí bude reagovat celý svět, ať už půjde o malé nebo razantnější změny. “Doufáme, že až hráči spolu začnou sdílet svoje zážitky, tak poznají, jak se příběh každého z nich ve výsledku liší v závislosti na stovkách rozhodnutí, která udělali napříč hrou.”

Zatím každá novinka, kterou se o Red Dead Redemption 2 dozvídáme, zní velmi dobře. Doufáme, že až to 26. října vyjde, budeme nadšeni ještě více. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz a dostanete k ní zdarma tematické tričko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama