Nová reklama na Dark Souls nabádá ke klidu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová reklama na Dark Souls nabádá ke klidu

Nová reklama na Dark Souls nabádá ke klidu

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 9. 2018 11:51 4
Reklama

Vydání Dark Souls Remastered na Switchi se blíží, o víkendu proběhl síťový test, díky němuž jste si mohli osahat, jak se vám hra bude ovládat v handheldovém režimu a jak dostačující pro ni výkon Switche je, a tak nyní nezbývá než čekat. A trénovat nervy.

Aspoň se vás k tomu snaží inspirovat nová reklama s jasným poselstvím - udržujte klid! Je stále třeba mít na paměti, že i ty zdánlivě nepřekonatelné lokace se vám povede s trochou trpělivosti zdolat a rozhodně nestojí za to, abyste svou konzolí třeba hodili o zeď.

Verze pro Switch přichází s několikaměsíčním zpožděním oproti ostatním platformám a zahrát si ji budeme moci 19. října. Vývojáři slíbili, že získaný čas navíc využijí k tomu, aby byl zážitek doma i na cestách naprosto bezproblémový. Test ukázal, že v handheldovém režimu si hra vede mnohdy kupodivu lépe než v doku, k dispozici však byla jen jedna z úvodních lokací a jak vždycky říkám - nevěřím ničemu, dokud neuvidím Blighttown.

Kromě samotné hry si také můžete pořídit roztomilou amiibo postavičku Solaira z Astory, která ale podle všeho nebude mít jiný efekt, než že po jejím přiložení ke konzoli provede váš avatar emotikon Praise the Sun. Těšíte se na hraní v MHD, nebo si Dark Souls raději vychutnáte v klidu domova? Dejte vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama