Netflix stále chce hru podle Stranger Things
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix stále chce hru podle Stranger Things

Netflix stále chce hru podle Stranger Things

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 9. 2018 08:14 2
Reklama

Pokud jste v posledních dnech nežili v totální internetové izolaci, jistě se k vám dostali zprávy ohledně konce studia Telltale Games, které se proslavilo především díky jejich moderním adventurám typu Walking Dead. Spolu s koncem studia ale končí několik nedodělaných projektů, mezi kterými je i herní adaptace úspěšného seriálu Stranger Things od Netflixu. Tato společnost se šance na hru Stranger Things ale rozhodně vzdát nehodlá. 

Prý je pro ně konec Telltale Games velkou ztrátou, ale chtějí v tvorbě nových her pokračovat. Ostatně, zbytek studia momentálně ve spolupráci s Netflixem dokončuje Minecraft Story mode. Pro Netflix to ale v současnosti znamená, že si musí najít nové studio, se kterým by mohlo herní adaptace tvořit. Je pravda, že pro Stranger Things je adventurní žánr asi nejvhodnější, ale aktuálně není zrovna moc velkých studií, které by se o tento žánr zajímaly. Jako první nás napadá například Dontnod, který má na triku velmi úspěšnou epizodickou adventuru Life is Strange 

Jak to nakonec dopadne se dozvíme časem. Je opravdu škoda, že se nedočkáme dříve oznámených projektů jako je právě Stranger Things nebo druhá sezóna Wolf among Us. Hráče bolí i nedokončení poslední série Walking Dead. Třeba se v budoucnu někdo těchto značek ujme, ale o tom můžeme zatím jen spekulovat.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama