Detaily o další zimní mapě v Battlefieldu V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o další zimní mapě v Battlefieldu V

Detaily o další zimní mapě v Battlefieldu V

Marek Selinger

Marek Selinger

25. 9. 2018 06:12 1
Reklama

Pro nadcházející Battlefield V nám zatím švédské studio DICE detailně představilo dvě mapy. Jako první se nám ukázal norský Narvik, další v pořadí byla městská lokace v podobě nizozemského přístavního města Rotterdam. Na první jmenovanou nyní navazuje další zasněžená mapa, a to Fjell 652.

Ta bude opět zasazena do západoskandinávského státu a bude se jednat o mapu, kde budou hrát prim souboje pěchoty společně s leteckými souboji. Pokud jste si v předchozím Battlefieldu 1 oblíbili mapu Argonne Forrest, zde se budete cítit jako doma, navíc tu přijdou na řadu i vaše zkušenosti s pilotováním letadel. Mapa bude zcela určitě hratelná jak v klasickém režimu Conquest, tak i v rámci třetího a čtvrtého dne Grand Operations. Během poslední části vylepšených operací budou hráči moci vyzkoušet mód Final Stand, který rozhodne o vítězství či porážce v tomto cirka hodinovém zápase.

Zatímco Narvik nabídne souboje na větší dálku a dá šanci i třeba odstřelovačům, Fjell 652 se soustředí na souboje na blízko, kde přijdou vhod rychlé samopaly. Mělo by se taktéž jednat o druhou nejmenší mapu, kterou nový Battlefield nabídne v den vydání. Středobodem bude několik horských chat, které budou obehnány strmými horami. Na řadu zde přijde i systém fortifikace, který pomůže celé místo lépe ochránit. Svou roli sehraje i počasí, kdy silná sněhová bouře může ovlivnit výsledek bitvy.

Co na mapu říkáte, zamlouvá se vám?

Battlefield V si můžete předobjednat na Xzone.cz, vychází 20. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama