Déraciné představuje gameplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Déraciné představuje gameplay

Déraciné představuje gameplay

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 9. 2018 11:09 1
Reklama

Během letošní E3 nás studio FromSoftware překvapilo nejen představením jejich nového IP Sekiro: Shadows Die Twice, ale navíc také docela v tichosti byla odhalena VR záležitost pro PS VR jménem Déraciné. Ze hry samotné jsme toho moc neviděli, ale po proběhlé Tokyo Game Show už víme víc. Na této výstavě totiž bylo hratelné demo, ze kterého se na internety dostalo několik záběrů.

Je to opravdu velký odklon od klasické tvorby studia FromSoftware. Déraciné totiž bude adventura zaměřující se především na poutavé vyprávění příběhu. Hráč bude v pozici ducha, kterého vyvolala mladá školačka. Zároveň s tím máte schopnost manipulovat s časem a s její pomocí pak můžete ovlivňovat budoucnost dalších postav.

Je pravdou, že toho o Déraciné stále víme docela málo, ale nevypadá vůbec špatně. Tvůrce Hidetaka Mijazaki ve virtuální realitě vidí velký potenciál a tohle je jen jeho první pokus. Je docela možné, že to není poslední VR hra, kterou od tohoto studia uvidíme. Momentálně ale mají práce dost. Mimo Déraciné ve studiu FromSoftware vzniká také výše zmíněné Sekiro a zanedlouho je čeká vydání portu prvních Dark Souls pro Nintendo Switch.

Vydání Déraciné je plánované na 6. listopadu letošního roku exkluzivně pro PlayStation VR. O případném vydání na ostatní platformy zatím nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama