Black Ops 4 dostává launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops 4 dostává launch trailer

Black Ops 4 dostává launch trailer

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 9. 2018 08:57
Reklama

Nový díl FPS série Call of Duty s podtitulem Black Ops 4 sice na pulty obchodů míří až 12. října, ale Activision si pro nás už dnes připravil launch trailer. I přes to, že někteří hráči nejsou právě nadšeni kvůli absenci kampaně, jsou ohlasy na hru po proběhlých betatestech vesměs kladné. Bude to tak i po vydání hry?

Jako náhradu za chybějící singleplayerový příběh tady najdete propracovanější zombie mód a jako velká novinka byl představen battle royale Blackout. Ten při posledních testech zaznamenal velký úspěch. PUBG v tu dobu pocítilo znatelný úbytek hráčů, a to hra ještě ani nevyšla. V prvních dnech po vydání to jistě bude ještě výraznější.

V zombie módu pak najdete v době vydání 3 velké kampaně, přičemž v budoucnu budou ještě nějaké přibývat. Samozřejmě mimo to v Black Ops 4 najdete i klasické multiplayerové módy. Včera jsme vás informovali o tom, že dostaneme pouze 7 nových map.

Vývojáři z Treyarchu prý věnovali extra péči PC verzi. Hra má mít výbornou optimalizaci a pokud na to váš stroj stačí, můžete hrát až ve 4k rozlišení, přičemž počet snímků za sekundu není nijak omezen. A jen pro připomenutí, tentokrát Call of Duty na PC nenajdete nikde jinde než v blizzardím Battle.netu. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama