Battlerite Royale vstupuje do EA už zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlerite Royale vstupuje do EA už zítra

Battlerite Royale vstupuje do EA už zítra

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 9. 2018 09:34 3
Reklama

Další týden a další battle royale titul. Takhle to bude pravděpodobně na herní scéně ještě nějakou chvíli vypadat. Tentokrát se alespoň jedná o něco trochu odlišného, než klasické kopírky hitů PUBG a Fortnite. Battlerite je totiž původně MOBA záležitostí od Stunlock Studios. Kombinaci MOBA a battle royale žánru jsme tady v takové formě snad ještě neměli.

Už proběhlo pár testování, ale do ostrého early accessu hra vstoupí už zítra. Vývojáři k té příležitosti vypustili do světa nový trailer, který vás má na hru nalákat. Na hřbetu wyverny se na začátku hry dostanete na Talon Island, kde se strhne souboj mezi 20 hráči na mapě, která je 30x větší než původní aréna.

Přístup do early accessu si budete muset zaplatit. Pokud ale počkáte až hra vyjde, tak nebudete muset platit nic. Battlerite Royale totiž bude free-to-play. Plné verze bychom se měli dočkat v průběhu následujících šesti měsíců. S pořízením early accessu dostanete všechny aktuální i budoucí hratelné postavy, které budou pravděpodobně po vydání hry zpoplatněné. Je příjemné vidět, že vývojáři chtějí do současného trendu přinést nějaký svěží vítr. Teď už jen zbývá, aby to také fungovalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama