Feudal Alloy se opozdí, vyjde v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Feudal Alloy se opozdí, vyjde v lednu

Feudal Alloy se opozdí, vyjde v lednu

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 9. 2018 14:08
Reklama

Projekt Feudal Alloy od dvoučlenného českého studia Attu Games jste mohli zaregistrovat třeba díky našemu hraní alfa demoverze letos v únoru. Roztomilá a ručně kreslená metroidvania měla letos na podzim, autoří ale dnes oznámili odklad.

Dobrodružství robota jménem Attu, který má místo hlavy akvárium, si budeme moci vychutnat až v lednu příštího roku. Vývojáři uvádějí, že ačkoli je hra prakticky hotová, ještě před nimi stojí větší množství práce, než původně očekávali, a rozhodně nechtějí vydat zabugovaný titul. Zároveň si uvědomují, že vyjít s nezávislou hrou v době největších slev a výprodejů je příliš riskantní.

Feudal Alloy míří na PC, PS4, Xbox One a také na Nintendo Switch, kde by podle nás mohla hra dosáhnout obzvlášť výrazného úspěchu. Autoři se na sociálních sítích poměrně pravidelně dělí o novinky z vývoje, zároveň jsou v neustálém kontaktu s komunitou na Discordu. První dojmy z hraní jsou jednoznačně pozitivní, zvláště s přihlédnutím k tomu, že na hře pracují pouze dva lidé. I tak ale Feudal Alloy zjevně nabídne poměrně širokou paletu vybavení a schopností.

Našince určitě potěší česká lokalizace, příjemná je také cena, která je na všech platformách stanovena na 15 dolarů. Pokud chcete autory podpořit, můžete tak učinit přes službu Patreon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama