DMC 5 potrápí procesor vašeho počítače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DMC 5 potrápí procesor vašeho počítače

DMC 5 potrápí procesor vašeho počítače

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

21. 9. 2018 06:00 1
Reklama

Devil May Cry 5 sice od vydání dělí ještě nějaký ten měsíc, již v těchto dnech však dochází ke zveřejnění poměrně podstatných informací okolo hry. Zatímco včera jsme se dočkali zajímavého traileru, dnes jsou to oficiální hardwarové požadavky pro počítačovou verzi, které se objevily společně se spuštěním Steam stránky očekávaného titulu.

Je nutno říci, že ve většině ohledů se nejedná o nic přehnaného – no vzpomeňte si, kdy jste u AAA hry naposledy v doporučených požadavcích viděli 8 GB RAM, Nvidii GTX 960 nebo „jen“ 35 GB požadovaného místa na pevném disku? Jak se ale zdá, Devil May Cry 5 bude mít poměrně vysoké nároky na výkon procesoru – procesor i7 generace Haswell byl sice již dávno překonán, ale i tak se jedná o poměrně výkonné čtyřjádro s hyperthreadingem.

Necháme se tedy překvapit, jak to se svižností hry nakonec bude, a zdali jsou nároky na procesor opravdu tak vysoké, nebo si vývojáři s jejich výpočtem jen nedali moc práce a realita bude odlišná. S jistotou můžeme v tuto chvíli říci jen to, že Devil May Cry 5 vyjde 8. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One, přičemž hru si můžete předobjednat na Xzone.

 

Minimální požadavky:

OS: WINDOWS® 7 (64-BIT)

CPU: Intel® Core™ i7-4770 3.4GHz

RAM: 8 GB

GPU: NVIDIA® GeForce® GTX760

HDD: 35 GB

 

Doporučené požadavky:

OS: WINDOWS® 7 (64-BIT)

CPU: Intel® Core™ i7-4770 3.4GHz

RAM: 8 GB

GPU: NVIDIA® GeForce® GTX960

HDD: 35 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama