Horor Home Sweet Home míří na konzole.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horor Home Sweet Home míří na konzole.

Horor Home Sweet Home míří na konzole.

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 9. 2018 13:47
Reklama

Jak dobře se vyznáte v thajské mytologii? Pokud nyní kroutíte hlavou a marně přemýšlíte, máme pro vás dobrou zprávu. Horor Home Sweet Home, který loni vyšel na PC a jehož příběh se thajským folklórem notně inspiruje, nyní míří i na konzole.

Na nové platformy je přinese vydavatelská a vývojářská společnost Mastiff ve spolupráci s Yggdrazil Group. Hra vyjde na Xboxu One a PlayStation 4 s podporou posílených variant obou konzolí, na platformě Sony od Sony pak navíc nabídne i podporu VR.

Home Sweet Home je survival hororem z pohledu vlastních očí, který dle slov vývojářů vrhne hráče do temných a pokřivených labyrintů, kde je vzduch naplněn strachem a hrůza krvácí prasklinami ve stropě. Tento sugestivní pocit v nás vzbuzuje nemalá očekávání, už jen proto, že asijské horory se s tím zpravidla příliš nemažou a na slabá srdcéčka a jiné svaly hráčů příliš nehledí. Však se podívejte na níže přiložený trailer, který svou atmosférou připomíná slovutný Playable Teaser, jinak též známý pod zkratkou P.T.

Hra vyšla před rokem na Steamu a drží si velmi kladná uživatelská hodnocení. K dispozici je i hratelné demo, PC verze stojí necelých 17 eur. V našich končinách bude i na konzolích hra k mání pouze v digitální podobě, fyzicky vyjde exkluzivně v síti prodejen GameStop v USA. Konzolová verze vyjde 9. října 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama