Halo Infinite se obejde bez lootboxů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo Infinite se obejde bez lootboxů

Halo Infinite se obejde bez lootboxů

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 9. 2018 08:25 1
Reklama

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že v novém Halo s podtitulem Infinite nebudou chybět mikrotransakce. Na tom se sice nic nemění, ale vývojář Chris Lee na svém twitterovém účtu uvedl, že se rozhodně chtějí vyvarovat lootboxům. Ani se není čemu divit, když proti nim v poslední době brojí hned několik zemí.

Stále nevíme, co si budeme moci za reálné peníze v novém Halo koupit, ale odhadujeme to na nějaké kosmetické věci. Dle vyjádření vývojářů to zcela jistě nebude nic, co by ovlivnilo hratelnost. To se týká hlavně multiplayeru. Hráči by určitě neměli radost, kdyby ve hře za plnou cenu mohli být zvýhodněni ti, kdo si ještě připlatí něco navrch.

Ohledně mikrotransakcí v AAA hrách jsme stále skeptičtí, ale očividně to vývojářům funguje a hráči těchto možností využívají. Jestli nám to v Halo Infinite nebudou vývojáři cpát pod nos kde se dá, tak s tím problém mít nebudeme. Celkově toho o hře samotné zatím moc nevíme, ale z minulých prohlášení je jasné, že budeme sledovat pokračování příběhu Master Chiefa. Datum vydání si Microsoft zatím nechává pro sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama