Známe termín síťového testu DS na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe termín síťového testu DS na Switchi

Známe termín síťového testu DS na Switchi

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 9. 2018 13:41
Reklama

Dark Souls Remastered si svůj debut odbyly už v květnu (recenze zde), na Switch ale nakonec dorazí se zpožděním, a to 19. října. Stejně jako na jiných platformách si i majitelé Switche budou moci hru vyzkoušet v rámci network testu a my už známe termín jeho konání.

Zkušební období bude trvat od 21. do 23. září, servery ale poběží vždy jen čtyři hodiny denně, vždy od sedmi do jedenácti hodin večer našeho času. Klienta si můžete už nyní stáhnout do své konzole, zabere vám 888 MB volného místa.

Stejně jako síťový test na jiných platformách se i ten na Switchi bude odehrávat v lokaci Undead Parish a neočekáváme, že by co do obsahu mělo dojít k nějakým změnám. Dostanete tedy k dispozici několik předpřipravených postav, s nimiž si budete moci vyzkoušet jak průchod lokací, tak i PVP s ostatními hráči. Z logiky věci vyplývá, že se vám dosažený postup nepřenese do plné hry, pokud si ji zakoupíte.

Dark Souls Remastered jsme si mohli vyzkoušet na letošním Gamescomu. Ze zběžného průchodu Undead Burgem se zdá, že hra bude vypadat a hýbat se solidně, přetrvávají ale obavy z ovládání na miniaturních analogových páčkách. Díky otevřenému testu si ale budete sami moci ověřit, jak je pro vás hraní v handheldovém režimu pohodlné. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz, verzi pro Switch navíc doplní amiibo postavička Solaira z Astory.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama