Zkuste o víkendu Dead by Daylight a GR:W
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste o víkendu Dead by Daylight a GR:W

Zkuste o víkendu Dead by Daylight a GR:W

David Plecháček

David Plecháček

19. 9. 2018 10:53
Reklama

Blíží se víkend, a pokud zrovna nemáte po čem sáhnout, jako obvykle si někteří vydavatelé a vývojáři připravili pár nabídek, které vás mají v prvé řadě nalákat ke koupi plné verze dané hry, ale sekundárně se u nich můžete prostě zabavit a s novým týdnem si na ně ani nevzpomenout.

Začněme s Behaviour Digital, kteří stojí za asymetrickým multiplayerem v Dead by Daylight. Jejich hra po dvou letech překonala pět milionů prodaných kopiích napříč všemi platformami, což je jistě úspěch hodný naší pozornosti. Zároveň je ale hra zdarma na Steamu, kde si s ní můžete užít zábavu nejen přes víkend, ale po dobu následujících šesti dnů. Tato verze ale neobsahuje obsah z placených DLC, které vycházely v průběhu zmiňovaných dvou let.

Pokud vás nebaví hra na kočku-zabijáka a myši-chudáky oběti, možná byste rádi zkusili trochu jinou akci. Dnes totiž vychází Update 16 pro Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, který hru připravuje na druhou sezónu season passu. A to je samozřejmě ideální příležitost k tomu, abyste se pustili do Wildlands, aniž byste zaplatili ani jednu korunu.

Free víkend bude k dispozici na PC (Steam, Uplay), PS4 a Xboxu One od zítřka až do 23., respektive 24. září v závislosti na zvolené platformě. Akce platí od zítřejší 9 hodiny ranní (vyjma Steamu, tam od sedmé večerní), a trvá v případě PC do večera 23. září do 22:00, v případě konzolí do 24. září do 19 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama