Studio Capcom Vancouver končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Capcom Vancouver končí

Studio Capcom Vancouver končí

Marek Selinger

Marek Selinger

19. 9. 2018 11:46 1
Reklama

Již včera jsme informovali o ne příliš dobré situaci ve vancouverské pobočce Capcomu, která je hráčům nejvíce známá pro zombie sérii Dead Rising. V herním průmyslu se toho však za 24 hodin může stát opravdu hodně, proto vám nyní přinášíme další zprávy o osudu těchto vývojářů. Bohužel nejsou vůbec pozitivní.

Celé studio totiž bylo zavřeno a veškeré aktivity kanadské pobočky byly ukončeny s tím, že část zaměstnanců bude přesunuta do jiných studií firmy, aby pracovali na jiných projektech v domácím prostředí firmy, tedy v Japonsku. Zbytek vývojářů bude propuštěn. Konkrétní důvod ukončení působnosti studia Capcom neuvedl, má se však za to, že za to může upadající kvalita a tím pádem i prodeje právě série Dead Rising, s jejímž posledním dílem nebyl úplně spokojen ani náš Pavel. Na konec krátkého vyjádření Capcom poděkoval všem vývojářům za jejich tvrdou práci a za hry, které během fungování studia vydali, tzn. již zmíněnou sérii Dead Rising a mobilní titul Puzzle Fighter.

Co na zavření studia říkáte vy, mrzí vás? Nebo si myslíte, že série Dead Rising je již vyčpělá a další díl by byl tedy zbytečný? S vašimi názory na tuto situaci se s námi podělte v diskuzi!

Pokud chcete vývojáře podpořit alespoň dodatečně, nejnovější Dead Rising 4 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama