Kdy Rocksteady představí nový projekt?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kdy Rocksteady představí nový projekt?

Kdy Rocksteady představí nový projekt?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 9. 2018 08:01 3
Reklama

Naposledy jsme z dílen Rocksteady Studios dostali Batmana Arkham Knight, který po vydání měl velké problémy s optimalizací. Ve výsledku to ale nebyla vůbec špatná hra. Od jejího vydání uplynuly už 3 roky a my stále nevíme, na čem toto studio momentálně pracuje. Měli jsme za to, že se objeví na letošní E3, ale ani tam jsme se jich nedočkali. Velké odhalení nového projektu by mělo přijít už na začátku příštího roku.

Je tady spousta možností, co by to mohlo být. Hodně se mluví o tom, že zůstanou u komiksových her inspirovanými DC univerzem, ale s Batmanem to prý tentokrát nic společného mít nebude. Konečně by měl přijít na řadu Superman, který sice v minulosti měl několik herních adaptací, ale třeba o takovém Supermanovi 64 bychom raději nikdy neslyšeli. Rocksteady ale v minulosti dokázalo, že si se hrami podle komiksů dokáže skvěle poradit, takže na Supermana z jejich produkce jsme velmi zvědaví.

Před letošní E3 na veřejnost uniknul obrázek s charakteristickým znakem Supermana a logem studia Rocksteady. Jak jsme ale už zmínili, zatím nám nebylo nic z těchto úniků a dohadů potvrzeno. Pokud všechno dobře vyjde, měli bychom se oficiálního oznámení dočkat na začátku roku 2019. Zároveň jsme ale byli upozorněni, že s případnými komplikacemi si na to budeme muset ještě chvíli počkat. Nejpozději na další E3 bychom se měli dozvědět, na čem Rocksteady celé ty roky pracuje.

Kdy Rocksteady představí nový projekt?
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama