Předchozí díly jako dárek k Ace Combatu 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Předchozí díly jako dárek k Ace Combatu 7

Předchozí díly jako dárek k Ace Combatu 7

Marek Selinger

Marek Selinger

19. 9. 2018 09:35 4
Reklama

O vývoj sedmého Ace Combatu jsme už začínali mít strach, vývojáři v uplynulých letech nebyli příliš štědří na nové informace. To se naštěstí od červnové E3 začalo pozvolna měnit, dokonce jsme se dočkali upřesnění data vydání. Nyní se studio Bandai Namco podělilo o bonusy pro hráče, kteří se rozhodnou si titul předobjednat.

A nutno uznat, že nabídka je to velice štědrá. Po vzoru Ubisoftu, jenž k season passu Far Cry 5 přibalil konverzi „trojky“, a k nadcházejícímu Assassin’s Creed Odyssey zase předělávku dílu Liberation i třetího dílu, se v Namcu rozhodli vydat podobnou cestu. Tzn., že ti, kteří si Ace Combat 7: Skies Unkown přeobjednají na PS4, dostanou úplně zdarma pátý díl The Unsung War. Na Xboxu One čeká předobjednávající hráče konverze šestého dílu Ires of Liberation. Tituly to jsou skvěle hodnocené, o čemž vypovídá jejich hodnocení na serveru Metacritic, které se v obou případech přehouplo přes hranici 80 bodů ze sta. Krom toho se hráči nehledě na platformu (tedy i ti na PC) můžou těšit na zbrusu nové letadlo, a to F4-E Phantom II společně s třemi různými skiny na letadla jiná. Byť chování Namca oceňujeme, zdá se nám podivné, že majitelé rozdílných platforem dostanou jiné hry. Přesto očekáváme, že konverze daného dílu se postupem času objeví i na druhé platformě. Krom toho jsme se dočkali i nacenění season passu, který fanoušky vyjde na 25 dolarů.

Dále se vývojáři pochlubili se zbrusu novým trailerem:

Co na takovéto bonusy říkáte vy, donutí vás si hru předobjednat? Pokud ano, můžete nám jednak dát vědět v diskuzi, ale také tak učinit na serveru Xzone.cz. Ace Combat 7: Skies Unknown vychází 18. ledna na PS4, Xbox One i PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama