Trucky od SCS dostaly významný update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trucky od SCS dostaly významný update

Trucky od SCS dostaly významný update

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

19. 9. 2018 11:25 6
Reklama

Jeden vyšel na úplném začátku roku 2013, druhý v únoru 2016, mají však mnoho společného. Kromě stejných autorů, žánru a extrémně pozitivních uživatelských recenzí pak American Truck Simulator a Euro Truck Simulator 2 spojuje ještě jedno – stále do nich proudí objemné aktualizace.

Ta poslední s číslem 1.32 přinesla nejen překopané rozhraní, redesignované pracovní filtry, automatické parkovací brzdy nebo zvýšení rychlosti renderingu, ale také zbrusu novou možnost vlastnění přívěsu.

Není tedy třeba jezdit pro přívěs k zadavateli zakázek, nově stačí naložit samotný náklad, přičemž možnost platí i pro řidiče, které zaměstnáváte. Na implementaci se pracovalo více než rok, jelikož takový příklon k realitě ovlivní i další složky hry – ekonomiku, logiku, kameru, UI i modely samotných trucků a přívěsů.

Součástí updatu je i možnost kompletního přizpůsobení přívěsu, a to i včetně kol nebo nádrží na vodu, další úpravy nového systému posléze přijdou v dalších updatech. American Truck Simulator pak dostal i několik nových silnic a redesign některých míst, Euro Truck Simulator 2 vylepšil mapu Německa nebo nasvícení.

Pokud chcete práci českých vývojářů podpořit, můžete si jejich tituly zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama