Bude Spider-Man 2? "Teď není co oznámit"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude Spider-Man 2? "Teď není co oznámit"

Bude Spider-Man 2? "Teď není co oznámit"

David Plecháček

David Plecháček

18. 9. 2018 09:47 9
Reklama

Možná jste už prošli Spider-Manem a možná také ještě ne. Každopádně se nebojte, samozřejmě i tentokrát se vyhneme spoilerům. Přesto se budeme bavit o konci a o tom, že studio Insomniac Games nechalo některé otázky nezodpovězené. Byl to samozřejmě záměr, který nyní osvětluje v magazínu IGN kreativní režisér hry Bryan Intihar.

Intihar samozřejmě neprozradil budoucnost studia – tudíž pokud čekáte potvrzení dalšího Spideyho, čekáte marně. Zároveň jej ale ani nijak nevyvrátil. Stále platí, že vývojáři by se někdy rádi vrátili k Sunset Overdrive a ani pavoučí muž je prozatím neopustil, neboť chystají specifická DLC. „Nemáme nic, co bychom chtěli oznámit, ale očividně jsme chtěli, aby se hráči i po dohrání hry o svět Petera Parkera zajímali,“ řekl v podcastu.

To je samozřejmě důvod, proč studio ještě před vydáním potvrdilo přítomnost tří dodatků. „Nejedná se jen o nějaké nové aktivity, ale o celý nový příběh. Dostanete do rukou pěkně macatý, komplexní zážitek,“ dodal dále na adresu DLC. První vyjde v říjnu a bude se týkat Black Cat, a stejně jako hlavní hra, i tentokrát vývojáři budou vás budou chtít překvapit a vyvrátit vaše očekávání.

„Dočkáte se určitých zvratů, které asi mezi Spider-Manem a Black Cat čekat nebudete. A to pak vytvoří základ pro další dvě DLC, která vyjdou do konce roku.“ Kromě toho Intihar prozradil, že se do hry chystá i režim New Game Plus.

Záměrem vývojářů bylo, aby se po dohrání měli hráči o čem bavit a debatovat na téma, co přinese Spider-Manova budoucnost. Jestli se to povedlo, to nám řekněte vy. Jak jste s novinkou spokojení? Spider-Mana si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama