Chystá se deskovka Assassin’s Creed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se deskovka Assassin’s Creed

Chystá se deskovka Assassin’s Creed

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 9. 2018 11:18 2
Reklama

Franšíza Assassin’s Creed se řadí mezi ty největší giganty v rámci herního průmyslu. Měli jsme tu nespočet her, knih i komiksů, ale také nepříliš povedený film. Nyní se toto už tak rozsáhlé univerzum rozroste o další položku, a to o novou deskovou hru.

Deskovka ponese název Assassin’s Creed: Brotherhood of Venice a fanoušci budou moci na její výrobu přispět pomocí kickstarterové kampaně, která započne v listopadu. Za vývojem stojí studio Triton Noir, jež už vydalo obdobné hry ze světa Commandos. Deskovka bude zasazena do roku 1509 do éry renesance, tedy do období, které si fanoušci oblíbili díky postavě Ezia. Konkrétněji se děj bude odehrávat mezi díly Brotherhood a Relevations. Co se týče herních principů, tak zde se můžeme těšit na kooperaci zaměřenou stolní hru, která bude klást důraz na stealth mechaniky, dočkat bychom se měli i kvalitně zpracovaných figurek známých z původních her. Na více detailů si budeme muset počkat do 13. listopadu, kdy by již zmíněná kickstarterové kampaň měla začít.

A co vy, hrajete rádi deskovky s tématikou videoher? Podpořili byste vývoj takovéto Assassin’s Creed deskové hry? Dejte nám vědět v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama